Search
Search Menu

Eerste Theeconcert nieuwe seizoen

Wanneer:
15 september 2019 @ 15:00 – 16:00
2019-09-15T15:00:00+02:00
2019-09-15T16:00:00+02:00
Waar:
Oude Kerk
Wilhelminaplein
Heemstede
Kosten:
Schaalcollecte, adviesbedrag: 5-10 euro
Contact:
Stichting Vrienden van de Oude Kerk

Continuo Kwartet

De Muziekcommissie heeft voor het nieuwe seizoen acht mooie concerten weten te programmeren en hoopt u te kunnen verwelkomen. In de afgelopen jaren is gebleken dat het “Zondagmiddagconcert in de Oude Kerk” een succes is voor velen en wij hopen dat u, er net als wij weer naar uitkijkt.

Het eerste concert wordt gegeven door het Continuo Kwartet, bestaande uit: Herman Bax, fluit, Arnout van Schelven, fluit, Henk Witsen Elias, cello en Willem Veenhoven, piano.

In dit uur is er ook een optreden van de tenor Frans Post, deze amateur zanger is al vele jaren actief in zangvoordrachten en als solist bij verschillende koren.

Het Continuo Kwartet speelt de sonate in G opus: 7 no:4 van Willem de Fesch en van J.S Bach: de trio sonate BWV 1039. Frans Post brengt ons twee Zweedse liederen van Berger en Alfven. Vanuit Italië een lied uit de Napolitaanse romantiek van Tosti gevolgd door een lied van de Siciliaan Donaudy.

Na het concert

Na het concert is er zoals gebruikelijk een warm aanbevolen deurcollecte waarvan de opbrengst bestemd is voor de Stichting Vrienden van de Oude Kerk. Daarna bent u van harte uitgenodigd in de Pauwehof, achter de Oude Kerk, waar thee en koffie met zelfgemaakt gebak verkrijgbaar is tegen vriendelijke prijzen.