Search
Search Menu

Activiteiten-overzicht

mrt
27
wo
Voltooid leven – een themabijeenkomst @ Kleine Vermaning
mrt 27 @ 11:00 – 13:00

Voor 2019 staat een nieuwe en mooie samenwerking met de Doopsgezinde gemeente op het programma.Samen met hen organiseren we een gespreksbijeenkomst rond het thema “Voltooid leven”.
Elementaire vragen komen daarin aan de orde, zoals: Wat is een goed leven, en wanneer is dat voltooid? Hoe gaan wij als individu en als samenleving om met ouderdom en de dood?

Bij deze bijeenkomst ontvangen wij Annemarieke van der Woude. Zij was geestelijk verzorger en onderzoeker in het Radboud UMC en is momenteel predikant in Oosterbeek. Van der Woude schreef het boek: “Als de dood”. De ondertitel is veelzeggend: twee vragen in het euthanasiedebat. Vanwege de impact van het onderwerp is het gesprek op een ochtend en wordt de bijeenkomst afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

Lees alle informatie op www.pknheemstede.nl/voltooid-leven
mrt
31
zo
Benefietconcert Voorwegkoor @ Oude Kerk
mrt 31 @ 15:00 – 16:00

Op zondag 31 maart 2019 organiseert de Stichting Vrienden van de Oude Kerk om 15.00 uur een Benefietconcert in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Heemstede.

Het bekende Voorwegkoor uit Heemstede zal dit concert verzorgen. Het koor staat onder de professionele leiding van dirigent Bas van Splunter en en wordt begeleid door pianist Jasper Swank. Zij zingen popmuziek van klassiekers tot hedendaagse pop met af en toe een uitstapje naar de jazz.

Zingen is voor hen al 25 jaar een geweldige manier van ontspanning. De oorsprong is terug te vinden in de naam. Ze zijn begonnen als een groep enthousiaste ouders van kinderen op de Voorwegschool in Heemstede. Inmiddels is de samenstelling van de groep grotendeels veranderd, de kinderen van toen zijn nu volwassen. In 2018 vierde het koor zijn 5e lustrum!

Na afloop van het concert bent u van harte welkom in de Pauwehof, achter de Oude Kerk, voor een drankje en een hapje. Daar kunt U ook de leden van het Voorwegkoor ontmoeten.