Search
Search Menu

Activiteiten-overzicht

jan
24
do
Interview met Jeroen Dijsselbloem @ Oude Kerk
jan 24 @ 20:00 – 21:45

Op donderdag 24 januari vindt een bijzondere lezing plaats in de Oude Kerk. Samen met Boekhandel Blokker organiseren we dan een gesprek met Jeroen Dijsselbloem, over diens boek De Eurocrisis.

Hij zal worden geïnterviewd door Roel Janssen en natuurlijk is er veel ruimte voor gesprek met de aanwezigen!

Kaarten voor deze avond kosten € 7,50 en zullen te koop zijn bij de Boekhandel en in de Pauwehof.https://www.facebook.com/events/383551568880254/
jan
30
wo
Bibliodrama voor Sheba Ethiopië @ Oude Kerk
jan 30 @ 14:30 – 16:30

Workshop Bibliodrama

Nu het tweede jaar van het project Sheba ook al weer aardig vordert, wordt het tijd voor een nieuwe actie voor het goede doel. We hebben onze predikant Arie Molendijk bereid gevonden om mee te werken aan een workshop over bibliodrama. Zelf zegt hij hierover:

‘Elk bijbelverhaal bevat vele rollen en plaatsen. Elke rol en plaats geeft weer een andere invalshoek tot wat er plaatsvindt in dat verhaal. Bibliodrama nodigt je uit om letterlijk een plaats in te nemen in het verhaal die op dat moment bij je past. Waar bevind jij je nu? Vervolgens ga je in gesprek met wat die plaats of die rol voor je betekent. Daarbij word je geholpen door de spelleider. Je hoeft niet te kunnen toneelspelen of ervaring te hebben op dat gebied. Ik zou bijna zeggen: integendeel, het gaat om wat er in jou leeft. Enige vrijmoedigheid om je eigen stem te laten klinken en om jezelf in te brengen is natuurlijk wel een voordeel.’

De workshop zal plaatsvinden in de Pauwehof op woensdag 30 januari van 14.30 uur tot 16.30 uur. De entreeprijs zal € 10,-- bedragen en dit bedrag is voor 100% bestemd voor het project Sheba Ethiopië.

U kunt zich opgeven bij Marty Oosting: e-mailadres: marty.oosting@ziggo.nl en er hangt een intekenlijst in de Pauwehof bij het hoekje van Sheba Ethiopië. Het aantal plaatsen is beperkt!