Search
Search Menu

Activiteiten-overzicht

mrt
24
zo
Taizé-viering 24 maart @ Oude Kerk
mrt 24 @ 09:45
Taize-kandelaar

Een werkgroep samen met Arie Molendijk heeft deze viering voorbereid. Het thema is: “In tegenslag staande blijven”.

Het leven stelt ons voor allerlei vragen en tegenslagen. Hoe gaan we daarmee om, hebben we nog vertrouwen? We gaan op zoek met een lezing uit Jacobus 1 en teksten van Dietrich Bonhoeffer.

In deze viering is er tijd voor bezinning, tijd om te zingen, tijd om te luisteren naar teksten en tijd om stil te zijn en te mediteren. Er is ook weer gelegenheid om een kaarsje aan te steken, ter bemoediging voor onszelf, of voor een naaste uit onze eigen omgeving.

Locatie: Oude Kerk o.l.v. ds. Arie Molendijk
Aanvang: 10.00 uur - inzingen vanaf 9.45 uur

mrt
31
zo
Benefietconcert Voorwegkoor @ Oude Kerk
mrt 31 @ 15:00 – 16:00

Op zondag 31 maart 2019 organiseert de Stichting Vrienden van de Oude Kerk om 15.00 uur een Benefietconcert in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Heemstede.

Het bekende Voorwegkoor uit Heemstede zal dit concert verzorgen. Het koor staat onder de professionele leiding van dirigent Bas van Splunter en en wordt begeleid door pianist Jasper Swank. Zij zingen popmuziek van klassiekers tot hedendaagse pop met af en toe een uitstapje naar de jazz.

Zingen is voor hen al 25 jaar een geweldige manier van ontspanning. De oorsprong is terug te vinden in de naam. Ze zijn begonnen als een groep enthousiaste ouders van kinderen op de Voorwegschool in Heemstede. Inmiddels is de samenstelling van de groep grotendeels veranderd, de kinderen van toen zijn nu volwassen. In 2018 vierde het koor zijn 5e lustrum!

Na afloop van het concert bent u van harte welkom in de Pauwehof, achter de Oude Kerk, voor een drankje en een hapje. Daar kunt U ook de leden van het Voorwegkoor ontmoeten.