Search
Search Menu

Activiteiten-overzicht

nov
18
zo
Theeconcert: Volkmann Trio @ Oude Kerk
nov 18 @ 15:00 – 16:00

Volkmann Trio

Zondag 18 november is er in de Oude Kerk weer een Theeconcert, met het Volkmann Trio bestaande uit: Coraline Groen, viool, Jobine Siekman, cello en Valentina Tóth, piano.

Het Volkmann Trio is in 2013 ontstaan op het Kon. Conservatorium in Den Haag. Het ontleent zijn naam aan Robert Volkmann (1815-1883), een minder bekende componist voor wie het trio een lans wil breken.

Het Trio speelt muziek van Arvo Pärt, Wolfgang Amadeus Mozart en Maurice Ravel.

Na het concert

Na het concert is er zoals gebruikelijk een warm aanbevolen deurcollecte waarvan de opbrengst bestemd is voor de instandhouding van de Oude Kerk. Daarna bent u van harte uitgenodigd in de Pauwehof, achter de Oude Kerk, waar thee en koffie met zelfgemaakt gebak verkrijgbaar is tegen vriendelijke prijzen. Welkom !

dec
16
zo
Theeconcert: Vocaal ensemble Corde Vocali @ Oude Kerk
dec 16 @ 15:00 – 16:00

Vocaal ensemble Corde Vocali

Zondag 16 december is er in de Oude Kerk weer het jaarlijkse Kerst-Theeconcert. Het concert wordt verzorgd door het Vocaal ensemble Corde Vocali uit Haarlem.

Het programma bevat bewerkingen van oude Nederlandse kerstliederen, Engelse Christmas Carols en oude, a-capella gezongen werken o.a. van J.P. Sweelinck. Het geheel staat onder leiding van de dirigent Hans Noijen.

Na het concert

Na het concert is er zoals gebruikelijk een warm aanbevolen deurcollecte waarvan de opbrengst bestemd is voor de instandhouding van de Oude Kerk. Daarna bent u van harte uitgenodigd in de Pauwehof, achter de Oude Kerk, waar glühwein, thee en koffie met zelfgemaakt gebak verkrijgbaar is tegen vriendelijke prijzen. Welkom !

jan
20
zo
Theeconcert: Guitar Connection @ Oude Kerk
jan 20 @ 15:00 – 16:00

The Guitar Connection

Zondag 20 januari is er een Theeconcert in de Oude Kerk. Een mooi begin van het nieuwe jaar met een optreden van: The Guitar Connection.

The Guitar Connection staat voor de muzikale connectie tussen twee jonge jongens uit Utrecht, Ger Oosterhaven en Daniël Antonie, het publiek en hoogstaand gitaar werk! Dit belooft een heel mooi uur te worden met de vaak bekende klanken van de klassieke gitaarmuziek.

Ger en Daniël hebben beiden klassiek gitaar gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en hebben inmiddels op grote en kleine podia gespeeld. Het programma voor dit concert heeft de titel "Connecting Italian Music": de connectie tussen de opera en de filmmuziek aan de hand van werken van de grootste (gitaar)componisten van Italië. Laat u meenemen in deze prachtige beeldende werken door de geschiedenis van de Italiaanse muziek.
Het concert begint om 15.00 uur. Welkom !

Na het concert

Na het concert is er zoals gebruikelijk een warm aanbevolen deurcollecte waarvan de opbrengst bestemd is voor de instandhouding van de Oude Kerk. Daarna bent u van harte uitgenodigd in de Pauwehof, achter de Oude Kerk, waar thee en koffie met zelfgemaakt gebak verkrijgbaar is tegen vriendelijke prijzen.