Search
Search Menu

Activiteiten-overzicht

jan
20
zo
Theeconcert: Guitar Connection @ Oude Kerk
jan 20 @ 15:00 – 16:00

The Guitar Connection

Zondag 20 januari is er een Theeconcert in de Oude Kerk. Een mooi begin van het nieuwe jaar met een optreden van: The Guitar Connection.

The Guitar Connection staat voor de muzikale connectie tussen twee jonge jongens uit Utrecht, Ger Oosterhaven en Daniël Antonie, het publiek en hoogstaand gitaar werk! Dit belooft een heel mooi uur te worden met de vaak bekende klanken van de klassieke gitaarmuziek.

Ger en Daniël hebben beiden klassiek gitaar gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en hebben inmiddels op grote en kleine podia gespeeld. Het programma voor dit concert heeft de titel "Connecting Italian Music": de connectie tussen de opera en de filmmuziek aan de hand van werken van de grootste (gitaar)componisten van Italië. Laat u meenemen in deze prachtige beeldende werken door de geschiedenis van de Italiaanse muziek.
Het concert begint om 15.00 uur. Welkom !

Na het concert

Na het concert is er zoals gebruikelijk een warm aanbevolen deurcollecte waarvan de opbrengst bestemd is voor de instandhouding van de Oude Kerk. Daarna bent u van harte uitgenodigd in de Pauwehof, achter de Oude Kerk, waar thee en koffie met zelfgemaakt gebak verkrijgbaar is tegen vriendelijke prijzen.