Search
Search Menu

Catechese

jeugd-handen-4

Catechese Heemstede

Niet alles is zo simpel als een IKEA-boekenkast. Daar volg je eenvoudigweg de gebruiksaanwijzing en aan het eind van het boekje staat je kast overeind. Klaar om in gebruik te nemen.
Soms heb je net iets meer nodig- omdat de antwoorden niet zo simpel zijn. Als het gaat over geluk, over vriendschap over leven, over zin, of over God. Over al die dingen gaat het op catechisatie. Over zoeken naar een weg. Maar ook over vragen van geloof en ongeloof. Over de Bijbel.

Er is een ‘vaste’ catechesegroep voor kinderen in klas 1, 2 en 3 van het voortgezet onderwijs (meestal 12,13,14 jaar; maar soms iets ouder of jonger). Die groep komt wekelijks bij elkaar van 19.15 – 20.15 uur in de Oude Kerk. De groep staat onder leiding van Maaike Galle en ds. Pieter Terpstra (klik hier om contact op te nemen). Het seizoen 2018-19 start op 3 oktober.

Voor andere leeftijdsgroepen worden incidenteel andere vormen aangeboden. Wil je daar meer over weten- of wil je daarover meedenken? Laat het gerust weten aan één van de predikanten.  De contactgegevens vind je hier