Search
Search Menu

Gebruiksplan per 1 juli 2020

Vanaf 1 juli is er een -nieuw- gebruiksplan van kracht in de Oude Kerk / Pauwehof. U vindt het onder deze link.

Hier leest u onder meer dat er vanaf juli weer gelegenheid is om naar de kerkdienst te komen. Omdat we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben is het nodig om van tevoren aan te melden. Zo voorkomen we teleurstellingen aan de deur! Alle informatie daarover vindt op Kerkdienst-aanmelding.

Op dit moment gelden er nog wel wat beperkingen, maar we zijn hoopvol over de toekomst. Als er meer mogelijk wordt, breiden we natuurlijk uit. In het document “Weer naar de Oude Kerk” vindt u de belangrijkste dingen op een rij. Klik hier om dat document te openen.

Wilt u voortaan onze maandelijkse Nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan via kerkelijkbureau@pknheemstede.nl!

De uitzendingen van de diensten via YouTube blijven voorlopig nog plaatsvinden. Ook op die manier kunt u dus afstemmen op de Oude Kerk. Lees er alles over op http://www.kerkpleinheemstede.nl/bij-de-dienst Door alle maatregelen is de Oude Kerk / Pauwehof tot september nog niet beschikbaar voor externe verhuur. Het eerdere bericht over de maatregelen die wij namen na 12 maart, vindt u hier terug: Besluiten van de Kerkenraad nav Corona-maatregelen (16 maart)