Search
Search Menu

Kerkdienst-aanmelding

Als u naar de kerk wilt, meldt u zich van tevoren aan

Reserveren voor kerkdiensten op zondagmorgen in de Oude Kerk is gewijzigd in Aanvragen.

Tot 20 december wordt een proef gedaan: iedereen die de kerkdienst wil bijwonen, kan dat aanvragen per telefoon op woensdag en op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur via het Kerkelijk Bureau 023 – 528 53 36.

Aanvragen kan ook online met een formulier , klik hier. U kunt op het reserveringsformulier een aanvraag voor meerdere zondagen doen. Let op: in verband met de coronaregels zijn er slechts 30 zitplaatsen beschikbaar!

De aanvraagtermijn sluit op zaterdagmorgen om 10.00 uur. Na sluiting van de aanvraagtermijn wordt bekeken hoeveel personen zich hebben aangemeld. Als er meer aanvragen zijn dan beschikbare plaatsen, zal een indeling gemaakt worden om aan alle gemeenteleden een eerlijke kans te bieden om een viering bij te wonen.
U wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. Wij informeren u op de zaterdag uiterlijk om 16.00 uur.

In het aanvraagformulier is geen keuze meer mogelijk voor een bepaalde plek in de Oude Kerk. U kunt natuurlijk wel op zondagmorgen aan de dorpelwachter uw voorkeur laten weten. Deze zal zoveel mogelijk rekening hiermee houden.

Om het placeren van u allen op zondag goed en veilig te doen verlopen, doen we dit vanaf één ingang door twee dorpelwachters. Wij verzoeken u daarom om via de ingang bij de glazen corridor naar binnen te gaan. Voor de jeugd is de achterste bank vlakbij de Herenbank gereserveerd. De Herenbank is voor de jeugdleiding.

Bij de ingang is desinfecterende gel beschikbaar en liggen liedboeken klaar; het beste neemt u uw eigen liedboek mee! Bij het binnenkomen en bij het weggaan wordt u verzocht om een mondkapje te dragen. U kunt op aanwijzing van de dorpelwachter plaatsnemen op de volgens coronaregels geplaatste stoelen. Leden van één huishouden mogen direct naast elkaar zitten.

Na afloop van de kerkdienst verlaat u de kerk via de uitgang van uw eigen vak. De achterste rij gaat als eerste en zo verder naar voren.