Search
Search Menu

Kerktelefoon

PKN Heemstede is aangesloten bij de Kerkomroep.
De leden van onze kerkelijke gemeente kunnen nu de kerkdienst ‘live’ meemaken via het internet. Op uw PC moet u dan gaan naar de website: www.kerkomroep.nl. U komt dan op de beginpagina en daar kunt u Heemstede invullen in het vakje ‘Vind uw kerk’. Daar staat genoemd: Oude Kerk. Als u daarop klikt, kunt u de kerkdienst rechtstreeks volgen, maar u kunt ook alle kerkdiensten die eerder werden uitgezonden terugluisteren op een later tijdstip dat u het prettigst vindt.

Een uitgebreiding toelichting vindt u op Handleiding kerkomroep, klik hier

Ook vanaf onze eigen website is een link aanwezig naar de website Kerkomroep, pagina Heemstede / Oude Kerk; zie Kerk-online, klik hier

Voor de mensen die geen internetverbinding hebben in huis, is er een mogelijkheid om via een te plaatsen kastje (modem) en de gewone telefoon mee te luisteren. Voor het installeren van zo’n kastje kunt u zich aanmelden via het Kerkelijk Bureau, telefoonnummer 023-528 5336.
De eenmalige kosten voor de aanschaf van een kast bedragen € 24,95. De telefoonkosten tijdens het luisteren zijn voor eigen rekening. Deze bedragen € 0,89 per uur. Tijdens het luisteren naar de kerkdienst via de telefoonlijn, kunt u altijd blijven bellen.
De telefoon wordt niet geblokkeerd tijdens het luisteren.

U wordt natuurlijk geholpen om een en ander aan te leggen als u zo’n kastje bestelt. Het College van Kerkrentmeesters betaalt alle abonnementsgelden voor het luisteren via internet en het telefoonmodem.

Rien Hazekamp.