Search
Search Menu

Online bijeenkomst over project Sheba

Van 2017 tot 2019 heeft de Diaconie in onze gemeente diverse activiteiten georganiseerd onder de titel “Sheba Ethiopië”. Zo genereerden zij aandacht voor het land en de omstandigheden en hebben zij geld ingezameld voor diverse projecten die Kerk In Actie ondersteunt in Ethiopië. Uiteindelijk lukte het zelfs om meer dan het streefbedrag van 10.000 euro aan Kerk In Actie over te dragen! Lees verder…

Eén van de aanjagers vanuit de Diaconie was Marty Oosting. Haar interesse voor het land en Kerk in Actie is er zo door gegroeid dat zij mét Kerk In Actie naar Ethiopië reisde. Vlak voordat de Coronacrisis uitbrak, kwam ze terug.
We maakten de afspraak dat ze er eens over zou komen vertellen. En dat moment is nu, U bent van harte uitgenodigd!
Marty Oosting en ds. Pieter Terpstra

Omdat de corona-maatregelen nog steeds geen grote bijeenkomsten toelaten, is het nu online via Zoom. Aanmelden via terpstra@pknheemstede.nl is niet nodig, maar wel prettig, dan weten we of iedereen binnen is.
De avond is op woensdag 3 maart 2021 en begint om 20 uur. Vanaf 19.30 uur kunt u de Zoom-ruimte al binnengaan, zodat u alle tijd hebt om de techniek te testen. Daarvoor heeft u een paar gegevens nodig, het Meeting-ID (in welke “zaal” de bijeenkomst plaatsvindt) en de passcode (een toegangscode om binnen te komen.) Voor deze bijeenkomst is het Meeting-ID: 810 7633 8004; en de passcode: 334576.

Een handleiding voor Zoom-gebruik is op aanvraag beschikbaar en als het nodig is, helpen we u graag om het programma aan de praat te krijgen.