Search
Search Menu

Koffiekring Pinksterkerk

koffiekring in PhofKoffiekring Pinksterkerk

Deze ‘Kring’ is bedoeld voor alle dames en heren uit beide wijken vanaf ongeveer 70 jaar. Tenzij anders vermeld, worden de bijeenkomsten gehouden op:

* de tweede donderdag van de maand
* van 10.00 tot 11.30 uur
* in de Pinksterkerk

Vanaf de maand oktober tot april worden er lezingen over verschillende interessante onderwerpen aangeboden. Voordat de lezing begint wordt er met elkaar koffie gedronken. In de maand december worden de leden uitgenodigd voor de kerstviering en op de woensdag voor Pasen komen we bijeen voor een paasviering met een korte overdenking gevolgd door een broodmaaltijd. In de maand mei wordt het seizoen afgesloten met een busreisje.

Voor het komende seizoen krijgen de leden het jaarprogramma thuis bezorgd. Via Wegwijzer wordt u iedere maand op de hoogte gebracht van het maandelijks programma.
Informatie jaarprogramma, lees verder...

Lid worden?

De leiding van de Koffiekring ziet graag dat nieuwe leden zich aanmelden. Het ledental is de laatste jaren erg gedaald en voor de continuïteit zijn er nieuwe leden nodig. Wij nodigen u daarom van harte uit om eens een ochtend bij te wonen. Lid worden kost helemaal niets en het is heel gezellig. Wilt u lid worden, bel dan met een van de onderstaande personen.

Vervoer

Voor vervoer naar en van de Pinksterkerk kan gezorgd worden. Een team van taxirijders staat voor u klaar. Zij die met vervoer meegaan worden door de rijder gebeld. Zij die geen gebruik maken van de auto rijdienst en toch om bepaalde reden van het vervoer gebruik willen maken, kunnen contact opnemen met:
Wil van Lavieren T: 023 - 528 62 65

Inlichtingen:

Hilda Bosch, T: 023 - 528 49 46, E: boschatze@cs.com
Wil van Lavieren T: 023 - 528 62 65, E: f.van.lavieren@freeler.nl
Freek van Wensen, T: 023 - 528 58 22, E: wensen-quispel@hetnet.nl