Search
Search Menu

Passage

logo-passage

Passage Heemstede

De afdeling Passage Heemstede werd opgericht op 10 december 1941. Op 15 maart 2012 hebben we ons 70 jarig jubileum gevierd. Onze afdeling bestaat per 1 januari 2016 uit 72 leden.

Alle vrouwen zijn welkom als lid van Passage, ongeacht leeftijd of geloofsovertuiging. Gasten zijn twee avonden welkom en krijgen de maandelijkse nieuwsbrief toegestuurd. Daarna worden ze benaderd om lid te worden.

Het lidmaatschap is in de meeste gevallen plaatselijk georganiseerd via de honderden afdelingen. Het is ook mogelijk om lid te worden van de landelijke organisatie of alleen als donateur. Meer informatie kunt u verkrijgen bij het landelijk bureau van Passage op www.passagevrouwen.nl.

Als lid van Passage bent u tevens abonnee van Passage Magazine, dat 6 maal per jaar uitgegeven wordt. In dit blad staat natuurlijk verenigingsnieuws maar het bevat ook interessante actuele artikelen. Daarnaast staat het vol met leuke rubrieken waarin aandacht voor bezinning, geloof, kunst, vrouwenzaken, boeken en opinie. Het Jaarprogramma staat op de website van onze afdeling: Jaarprogramma.

Iedere derde donderdag van de maand komen we samen in de Pauwehof, Achterweg 18 te Heemstede. De maanden januari, februari, november en december op middag, aanvang 14.30 uur. De maanden maart, april, september en oktober op avond, aanvang 19.45 uur.

Omzien naar elkaar, staat bij ons hoog in het vaandel!

Passage afdeling Heemstede

Voorzitter Hilda Bosch-Bruinsma T: 023 - 528 49 46 E: Boschatze@cs.com

Secretaris Willy Aaftink-van Abs T: 023 - 528 28 59 E: w.aaftink@ziggo.nl

Penningmeester Leny Septer - Magre T: 023 -558 17 49 E: jac.septer@kpnmail.nl