Search
Search Menu

Afsluiting Project Sheba, Ethiopië

Op 1e Pinksterdag hebben we ons Project Sheba Ethiopië afgesloten met een presentatie over de afgelopen 2 jaar.

Alle activiteiten kwamen nog 1x langs en nu in beeld. We werden weer verrast door het enthousiasme van de kinderen tijdens de sponsorloop, de zangmiddag en alle verdere activiteiten. Wat zijn er veel mensen in touw geweest voor Sheba Ethiopië! Bij deze willen we iedereen bedanken, die dit mogelijk heeft gemaakt en met name de bijdrage van de Protestantse gemeente te Bennebroek.

Het gaat te ver om iedereen te noemen die zich ingezet heeft voor Sheba Ethiopië maar we willen hier wel even onze leden van de werkgroep noemen: Pia Wolthuis, Meine Pieter van Dijk, Rien Kaashoek en Dick Kooiman. Hartelijk bedankt voor jullie onvergetelijke bijdrage om dit project tot een succes te maken!

Na afloop van de kerkdienst van 1e Pinksterdag is de eindstand bekend gemaakt. Door toevoeging van de laatste collecte en doordat de diaconie een bijdrage voor project Sheba heeft gereserveerd, komen we aan een eindbedrag van € 11.500,- ! Iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie bedrag, van harte bedankt!

Dit geld wordt via de lokale kerkgemeenschappen in Ethiopië gebruikt om de boeren zelfredzamer te maken om periodes van grote droogte beter aan te kunnen.
Namens de diaconie, Marty Oosting en Hilda Hartsuijker.