Search
Search Menu

Sponsorloop voor Sheba

Op 7 oktober was het eindelijk zover: tijd voor de sponsorloop voor Sheba!
De kinderen van De Kerk Draait Door hadden hard gewerkt om het parcours goed duidelijk uit te zetten met afzetlinten en pijlen. Na een warming-up stonden de deelnemers klaar om te gaan hardlopen en het publiek zocht een plekje langs het afzetlint in de zon. Van te voren was er al veel gesponsord zodat het startbedrag 177 euro was.

Om 11.15 uur precies gaf Pieter Terpstra het startsein door af te tellen naar nul, daarbij geholpen door het enthousiaste publiek. Toen begon de sponsorloop en de kinderen deden enorm hun best om zoveel mogelijk rondjes te lopen onder luid geklap van het publiek.
De oudere kinderen liepen hun rondjes met gemak maar voor de jongere kinderen was een rondje lopen toch best ver. Maar ze waren niet te stoppen! Na een klein kwartiertje klonk de fluit en de toeter. Het zat erop! De kinderen maakten hun rondje af en daarna was het tijd voor een medaille en wat lekkers natuurlijk. De kinderen hebben met elkaar 86 rondjes gelopen, wat een prestatie!!

Dank jullie wel hardlopers! En natuurlijk ook de sponsoren bedankt! Op de bijgaande foto staat een bedrag van 231 euro maar nu ik dit schrijf staat de teller al op 685,20 euro, geweldig!


Geld overmaken kan altijd nog: NL98 FVLB 0699 541204 tnv Diaconie PG Heemstede ovv Sheba Ethiopië. Bedankt!

Max v.d. Zwaag, jeugdouderling en Marty Oosting, diaken.