Search
Search Menu

Pastoraal Meldpunt

U kunt contact opnemen met het  Pastoraal Meldpunt voor  alle vragen die u hebt rond aandacht of pastoraat. Bijvoorbeeld als u graag bezoek zou willen, of als er iets is wat u aan  ‘de kerk’ wilt laten  weten.

Het Pastoraal Meldpunt heeft een nieuwe telefoonnummer: 06-35608667.
U kunt ook contact zoeken via Minette Kits Nieuwenkamp (06-43511160) en via pastoraalmeldpunt@pknheemstede.nl

Wat gebeurt er als u belt met het  Pastoraal Meldpunt? De kans is groot dat u Corin Verburgh-de Raad aan de lijn krijgt. Als zij afwezig is, wordt het meldpunt bemenst door één van haar waarnemers.

Hebt u een bericht achter gelaten en wordt u niet binnen twee dagen terug gebeld, laat het ons dan alstublieft weten via het mailadres (pastoraalmeldpunt@ pknheemstede.nl), zodat we contact met u kunnen opnemen.

In overleg met  Corin wordt uitgezocht  wat de vraag precies is en welke vorm van aandacht daar het beste bij past.  Grofweg zijn er een paar mogelijkheden: iemand van ons team kan bijvoorbeeld op bezoek komen.  Dat bezoek lijkt het meeste op dat van de voormalige contactpersonen. Sterker nog: een heel aantal contactpersonen gaat meedoen in die groep. Zij houden hun bestaande contacten.

Een andere mogelijkheid is dat er aandacht komt vanuit het Pastoraal Team (een groep geschoolde vrijwilligers die pastorale contacten  onderhouden met mensen die net iets meer nodig hebben) of betrokkenheid van de predikanten. Maar wellicht is er ook nog iets anders mogelijk wat in gezamenlijk overleg bedacht kan worden.

Meer weten over het Pastoraal Team, lees verder…