Search
Search Menu

Bij de dienst

Vanaf 1 juli kunnen we weer meer mensen ontvangen in de kerk! Als u ook een kerkdienst wilt bijwonen, kan dat. U bent zeer welkom. Het is wel nodig dat u zich aanmeldt. U vindt alle informatie in de folder “Weer naar de Oude Kerk” (kik hier). Wilt u direct aanmelden? Dat kan via deze link.

Daarnaast blijven wij de diensten uitzenden via Kerkomroep (alleen geluid) of via YouTube (beeld en geluid). De uitzendingen via YouTube vindt u op onze YouTube-pagina: klik hier. Een korte handleiding voor het gebruik van Kerkomroep, vindt u op deze pagina (klik hier).  Bij iedere dienst staat een directe link naar de uitzending op YouTube en vindt u ook de Orde van dienst.

LET OP! Soms laat de techniek ons in de steek en zijn de diensten niet altijd goed rechtstreeks mee te maken. Probeert u het dan later nog eens. De diensten zijn tot ongeveer een maand later beschikbaar via Kerkomroep en YouTube. Voor YouTube geldt daarnaast dat de kerkdienst direct na de uitzending wordt verwerkt en dan een tijdje niet beschikbaar is. Dat kan soms wel 12 uur duren.

COLLECTE: In deze tijd van Vieringen op afstand houden we elke week 1 collecte. Dit collecte-doel wordt bekend gemaakt tijdens de viering en via de website. Informatie over de diverse mogelijkheden van betalen, lees verder…

Overzicht DIENSTEN :