Search
Search Menu

Bij de dienst

De kerkdiensten gaan door. Vanaf zondag 23 mei zijn er weer kerkgangers welkom; alle informatie daarover vindt u op deze pagina (klik hier).  De diensten blijven ook uitgezonden worden, via Kerkomroep (alleen geluid) of via YouTube (beeld en geluid).

De uitzendingen via YouTube vindt u op onze YouTube-pagina: klik hier.
Een korte handleiding voor het gebruik van Kerkomroep, vindt u hier.
Bij iedere dienst in onderstaande lijst staat een directe link naar de uitzending op YouTube en vindt u ook de Orde van dienst.

De ervaring is dat de diensten via Kerkomroep (alleen geluidsuitzending) eigenlijk altijd goed zijn. In de uitzendingen via YouTube hapert er wel eens iets.

ZINGEN: Vanaf zondag 27 juni mag er weer gezongen worden (niet te uitbundig) en ook mogen we zonder mondkapje in de kerk. Na afloop van de kerkdienst is er ook weer koffiedrinken in de Pauwehof mogelijk.

COLLECTE: In deze tijd van Vieringen op afstand houden we elke week 1 collecte. Dit collecte-doel wordt bekend gemaakt tijdens de viering en via de website. Informatie over de diverse mogelijkheden van betalen, lees verder…

Overzicht DIENSTEN :

LET OP! Soms laat de techniek ons in de steek en zijn de diensten niet altijd goed rechtstreeks mee te maken. Probeert u het dan later nog eens. De diensten zijn tot ongeveer een maand later beschikbaar via Kerkomroep en YouTube. Voor YouTube geldt daarnaast dat de kerkdienst direct na de uitzending wordt verwerkt en dan een tijdje niet beschikbaar is. Dat kan soms wel 12 uur duren.