Search
Search Menu

Bij de dienst


Alle beperkingen zijn nu opgeheven.
Wat mooi dat het nu weer mag: u heeft geen mondkapje, geen toegangsbewijs en geen reservering nodig.

De diensten blijven uitgezonden worden, via Kerkomroep (alleen geluid) of via YouTube (beeld en geluid).

De uitzendingen via YouTube vindt u op onze YouTube-pagina: klik hier. Een korte handleiding voor het gebruik van Kerkomroep, vindt u hier.
Bij iedere dienst in onderstaande lijst staat een directe link naar de uitzending op YouTube en vindt u ook de Orde van dienst.

De ervaring is dat de diensten via Kerkomroep (alleen geluidsuitzending) eigenlijk altijd goed zijn. In de uitzendingen via YouTube hapert er wel eens iets.

COLLECTE: De twee collecte-doelen worden bekend gemaakt tijdens de viering en via de website. Informatie over de diverse mogelijkheden van betalen zoals QR-code en bankrekeningnummer, lees verder…

Overzicht DIENSTEN :

LET OP! Soms laat de techniek ons in de steek en zijn de diensten niet altijd goed rechtstreeks mee te maken. Probeert u het dan later nog eens. De diensten zijn tot ongeveer een maand later beschikbaar via Kerkomroep en YouTube. Voor YouTube geldt daarnaast dat de kerkdienst direct na de uitzending wordt verwerkt en dan een tijdje niet beschikbaar is. Dat kan soms wel 12 uur duren.