Search
Search Menu

Cursussen Pauwehof

pauwblauw-kleinSociaal Cultureel Werk in de Pauwehof

De Pauwehof is een ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen. Het is een samenwerking tussen de diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede en WIJ Heemstede.
55-Plussers die graag leeftijdsgenoten willen ontmoeten en samen creatief of actief willen blijven, zijn van harte welkom! Van september tot en met mei een vaste dag in de week of maand waar u in een hartelijke en persoonlijke sfeer uw eigen mogelijkheden ontdekt en ontwikkelt.

De keus is aan u … U bent van harte welkom!

Pauwehof Nieuwsbrief in Coronatijd

Een kort bericht vanuit de Pauwehof nu wij 3 weken dicht zijn voor onze zomervakantie. Lees verder…

Cursussen:

Het nieuwe seizoen is gestart op woensdag 4 september 2019 met ons jaarlijks Open Huis. Het nieuwe programmaboekje is te verkrijgen bij de Pauwehof of een van de locaties van WIJ Heemstede. Klik hier voor het cursusprogramma: Pauwehof_boekje_2019-2020_website.
Er zijn (creatieve) inloopochtenden op woensdag. Hier bent u welkom voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje of met een spelletje meedoen. Meer informatie over de Cursussen in de Pauwehof: lees verder….

Inschrijven:

De cursussen in De Pauwehof staan open voor senioren van alle gezindten. De cursusprijs wordt zo laag mogelijk gehouden door ondersteuning van de Diaconie. Inschrijven voor een cursus, kan door het uitprinten en invullen van dit inschrijf-machtigingsformulier: inschrijfformulier_Pauwehof. Het ingevulde formulier bezorgen of sturen naar de Pauwehof (Achterweg 19, 2103 SW Heemstede).

Inlichtingen en aanmelding:

Anky Weitkamp,
coordinator activiteiten Sociaal Cultureel Werk De Pauwehof
Achterweg 19, 2103 SW Heemstede
T: 023 – 528 60 22 / 528 85 10
E: pauwehof@wijheemstede.nl
Website: www.wijheemstede.nl/doelgroep/senioren/wij-de-pauwehof/

Actueel:

logo WIJ Heemstede

Sociaal Cultureel Werk De Pauwehof is een samenwerkingsverband tussen WIJ Heemstede en de Diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede. De cursussen en activiteiten in de Pauwehof zijn voor iedereen toegankelijk.
Per 1 januari 2016 zijn de stichtingen Welzijn Ouderen Heemstede en Casca samen als WIJ Heemstede. De naam Casca blijft bestaan voor de kinderopvang. Voor meer informatie: Casca