Search
Search Menu

Cursussen Pauwehof

pauwblauw-kleinSociaal Cultureel Werk in de Pauwehof

De Pauwehof is een ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen. Het is een samenwerking tussen de diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede en WIJ Heemstede.
55-Plussers die graag leeftijdsgenoten willen ontmoeten en samen creatief of actief willen blijven, zijn van harte welkom! Van september tot en met mei een vaste dag in de week of maand waar u in een hartelijke en persoonlijke sfeer uw eigen mogelijkheden ontdekt en ontwikkelt.

De keus is aan u … U bent van harte welkom!

Pauwehof Nieuwsbrief in Coronatijd

We zijn heel blij u te kunnen melden dat er in de zalen in de Pauwehof een ventilatiesysteem is geïnstalleerd en dat we weer voorzichtig kunnen starten meteen aantal activiteiten. De aangepaste activiteiten zijn gestart met de vaste groepen en deelnemers van het afgelopen seizoen. Iedere ochtend of middag is er maar 1 activiteit, het was dus een hele puzzel om alle 25 groepen te plaatsen op 5 dagdelen.

Meer informatie over de Activiteiten 2021-2022, lees verder…
Activiteiten in de Zomer 2022, lees de flyer.

Inlichtingen en aanmelding:

Anky Weitkamp,
coordinator activiteiten Sociaal Cultureel Werk De Pauwehof
Achterweg 19, 2103 SW Heemstede
T: 023 – 528 60 22 / 528 85 10
E: pauwehof@wijheemstede.nl
Website: www.wijheemstede.nl/doelgroep/senioren/wij-de-pauwehof/

Actueel:

logo WIJ Heemstede

Sociaal Cultureel Werk De Pauwehof is een samenwerkingsverband tussen WIJ Heemstede en de Diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede. De cursussen en activiteiten in de Pauwehof zijn voor iedereen toegankelijk.
Per 1 januari 2016 zijn de stichtingen Welzijn Ouderen Heemstede en Casca samen als WIJ Heemstede. De naam Casca blijft bestaan voor de kinderopvang. Voor meer informatie: Casca