Search
Search Menu

Kerkdiensten

Liturgisch-centrum OK-1aDe kerkdienst is een belangrijk onderdeel van onze gemeente. Het is het moment waarop wij ons geloof vieren. We komen bij elkaar en ontmoeten elkaar, we zingen en we bidden. Er wordt uit de bijbel gelezen en een dominee legt uit wat die oude woorden hier en nu te zeggen hebben.

Zo proberen wij samen steeds opnieuw te ontdekken wat het betekent om christen te zijn in onze eigen tijd en onze eigen omgeving. Na de kerkdienst (die meestal een uur duurt) blijven veel mensen vaak na om samen koffie of thee te drinken.

Wekelijks wordt “Bij de Dienst”, waarin de orde van dienst is opgenomen, op de website. U vindt die hier

Op de eerste zondag van de maand zijn er speciale diensten voor de jeugd, lees meer…
Aanvragen voor vervoer naar de kerk: mw. W. van Lavieren, T: 023 528 62 65.
Wilt U via internet onze kerkdienst beluisteren, zie menu Kerk-online, klik hier

Zondag 22, 29 maart en 5 april 2020

Kerkomroep: 10.00 u. Meditatief Moment, klik hier
Door de grote drukte op de website van Kerkomroep is het helaas soms lastig om de uitzending mee te maken. De uitzendingen zijn ook (direct) na afloop te beluisteren via de site. Misschien kunt u het later nog eens proberen.

De kerkenraad heeft besloten om de kerkdiensten af te gelasten door maatregelen tegen verspreiding corona-virus. In plaats daarvan gaan we korte kerkdiensten uitzenden vanuit de Oude Kerk: Meditatief Moment. Zo houden we het verhaal gaande en de lofzang en het gebed. Dit geldt voorlopig tot en met 5 april, maar we houden er rekening mee dat het voor langer kan gelden.

Arie Molendijk en Pieter Terpstra zullen daarin voorgaan, met medewerking van enkele betrokkenen: een musicus, een ambtsdrager, een lector, een geluidstechnicus en een paar zangers. Er is ondertussen een klein koor gevormd van mensen die de liederen zullen zingen.