Search
Search Menu

Open Huis de Pauwehof

Wanneer:
31 augustus 2022 @ 10:00 – 12:00
2022-08-31T10:00:00+02:00
2022-08-31T12:00:00+02:00
Waar:
Pauwehof
Achterweg 19
Heemstede
Kosten:
Gratis
Contact:
Anky Weitkamp

pauwblauw-kleinSociaal Cultureel Werk in de Pauwehof

Het Open Huis biedt u de gelegenheid om kennis te maken met het aanbod aan activiteiten. Daarnaast kunt u het werk van cursisten bewonderen in de expositie. Divers werk zoals speksteen, mandala’s, aquarellen en quilt kunt u zien. Wie weet raakt u zo geïnspireerd dat u ook een cursus wilt volgen.

De Pauwehof is een ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen. Het is een samenwerking tussen de diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede en WIJ Heemstede.

Inwoners vanaf 55 jaar kunnen deelnemen aan creatieve, educatieve en sportieve cursussen – alle onder begeleiding van een professionele docent. Vrijwilligers, gastvrouwen en gastheer, heten u welkom en dragen bij aan de gemoedelijke sfeer die hangt in de Pauwehof. De Pauwehof als locatie is zeer laagdrempelig, ontmoeting staat voorop. De activiteiten zijn betaalbaar door de samenwerking van WIJ Heemstede en de diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede.

Let wel op, voor een aantal cursussen is een wachtlijst. Informatie over de cursus kunt u tijdens dit Open Huis stellen aan de docenten en vrijwilligers die aanwezig zijn.