Search
Search Menu

Cursussen Pauwehof

pauwblauw-kleinSociaal Cultureel Werk in de Pauwehof

De Pauwehof is een ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen. Het is een samenwerking tussen de diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede en WIJ Heemstede.
55-Plussers die graag leeftijdsgenoten willen ontmoeten en samen creatief of actief willen blijven, zijn van harte welkom! Van september tot en met mei een vaste dag in de week of maand waar u in een hartelijke en persoonlijke sfeer uw eigen mogelijkheden ontdekt en ontwikkelt.

De keus is aan u … U bent van harte welkom!

Zomerprogramma 2024:

We hebben weer ons best gedaan en een zeer gevarieerd programma voor u samengesteld. Er is vast iets voor u bij! Natuurlijk zijn er de jaarlijks terugkomende cursussen zoals: Zomer bewegen en (stoel)Yoga maar dit seizoen kunt u ook kennismaken met Tai chi / Qi gong. Voor de creatievelingen onder ons is er Beeldhouwen met speksteen, in een 3 wekelijkse cursus kunt u dit eens proberen. Verder is er nog een cursus Mozaïek, workshop Origami en een cursus Aquarel-glaceer techniek. Of misschien wilt u wel samen gedichten en verhalen lezen. Ook kunt u naar de Thema gesprekken, onze creatieve inloop, meedoen een het Vertelspel. Kortom voor elk wat wils.

Zie ook onze Pauwehof Zomerflyer 2024_met linkjes. Daar kunt u doorklikken naar de cursus op de website en zich online aanmelden.

Nieuw dit jaar vanaf 31 juli een speciale Buurt Inloop voor mensen uit de Indische buurt. Kom dan op 31 juli en 7, 14, 21 augustus naar de Pauwehof.
Alvast voor uw agenda: woensdag 28 augustus houden we weer Open Huis van 10.00 – 12.00 uur.

 

Inlichtingen en aanmelding:

Anky Weitkamp,
Coordinator Activiteitencentrum voor ouderen De Pauwehof
Achterweg 19, 2103 SW Heemstede
T: 023 – 528 60 22 / 06-38 24 12 65
E: pauwehof@wijheemstede.nl
Website: WIJ Heemstede/Ontmoeten & Vrije tijd/De Pauwehof/

Activiteitencentrum voor ouderen is een samenwerkingsverband tussen WIJ Heemstede en de Diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede. De cursussen en activiteiten in de Pauwehof zijn voor iedereen toegankelijk.