Search
Search Menu

Cursussen Pauwehof

pauwblauw-kleinSociaal Cultureel Werk in de Pauwehof

De Pauwehof is een ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen. Het is een samenwerking tussen de diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede en WIJ Heemstede.
55-Plussers die graag leeftijdsgenoten willen ontmoeten en samen creatief of actief willen blijven, zijn van harte welkom! Van september tot en met mei een vaste dag in de week of maand waar u in een hartelijke en persoonlijke sfeer uw eigen mogelijkheden ontdekt en ontwikkelt.

De keus is aan u … U bent van harte welkom!

Start van het nieuwe seizoen met Open Huis

Op woensdag 30 augustus van 10.00 – 12.00 uur starten we het nieuwe seizoen met ons Open Huis.
De koffie en thee staat voor u klaar, er is een expositie van werk van cursisten van het afgelopen seizoen. Ook zijn er een aantal docenten aanwezig die u informatie kunnen geven over de cursussen of een proefles of workshop verzorgen. We zien u graag in de Pauwehof!

Meer informatie over de Activiteiten 2023-2024, Pauwehof_flyer_2023_2024
Activiteiten in de Zomer 2023, lees de Pauwehof Zomerflyer 2023.

Inlichtingen en aanmelding:

Anky Weitkamp,
Coordinator Activiteitencentrum voor ouderen De Pauwehof
Achterweg 19, 2103 SW Heemstede
T: 023 – 528 60 22 / 528 85 10
E: pauwehof@wijheemstede.nl
Website: WIJ Heemstede/Ontmoeten & Vrije tijd/De Pauwehof/

Actueel:

logo WIJ Heemstede

Activiteitencentrum voor ouderen is een samenwerkingsverband tussen WIJ Heemstede en de Diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede. De cursussen en activiteiten in de Pauwehof zijn voor iedereen toegankelijk.
Per 1 januari 2016 zijn de stichtingen Welzijn Ouderen Heemstede en Casca samen als WIJ Heemstede. De naam Casca blijft bestaan voor de kinderopvang. Voor meer informatie: Casca