Search
Search Menu

Jeugdwerk

De Oude Kerk is JOUW kerk! Wat leuk dat je deze pagina bezoekt. Hier kun je voortaan heel veel informatie vinden over het jeugdwerk in de Oude Kerk.
Hier vind je de agenda, nieuwsberichten en alles wat we nog meer aan je willen laten weten. Misschien staat wat jij zoekt er tóch niet bij. Laat het ons dan weten >>>We helpen je graag!

JE BENT WELKOM!!!!

Let op: In verband met Corona zijn de activiteiten in de Pauwehof en de Oude Kerk aangepast. Hieronder vind je een schema dat we begin oktober opstelden. Wil je zeker zijn dat je niets mist, meld je dan Max van der Zwaag of Pieter Terpstra
 

De Jeugdzolder is af. Er is heel veel rommel opgeruimd. Daarna is er flink getimmerd en een gat in het dak gezaagd. Op zondag 5 januari is de feestelijke opening geweest van de Jeugdzolder, boven de Pauwehof.

Op 1 november kwam de uitslag van de prijsvraag voor een nieuwe naam. Het is geworden: Het PauweHok, gewonnen door Annebente Oldenboom.

Paaschallenge 2020
Er deden 8 teams mee van jongeren, duo’s en zelfs twee trio’s van broertjes en zusjes en hier en daar nog een huisvriend of -vriendin. Zo waren 18 deelnemers digitaal verbonden met de spelleiding (Pieter Terpstra en Max van der Zwaag) op de Jeugdzolder.
Lees verder

MEER WETEN?
Alle data vind je in de flyer! Flyer-seizoen-20-21

KINDERKERSTFEEST 2020
Dit jaar kan iedereen naar het kinderkerstfeest! Het bekende kerstspel op kerstavond in een kerk vol kinderen met hun ouders en opa’s en oma’s, dat kan deze keer helaas niet. Dus komt het kerstspel naar je toe! Dit jaar is er een speciale editie van de het kinderkerstfeest:
op kerstavond, 24 december, komt het kerstverhaal online.
Op de “eigen pagina” van het kinderkerstfeest lees je er alles over. Klik hier om naar die pagina te gaan. En zet de ‘première’ alvast in je agenda: 24 december 17 uur. De film blijft de hele kerstvakantie te zien op ons YouTubekanaal.

Sirkelslag 2021
Het is vrijdagavond 12 februari als even voor 19.00 uur de deelnemers digitaal binnendruppelen. Dit keer doet een ongekend hoog aantal van 9 teams mee met in totaal 20 jongeren (en hier en daar een ‘oudere jongere’). De teams spelen vanuit hun eigen huiskamer 5 opdrachten. Lees verder.

Catechese:

Alles over de catechisatie vind je hier

Kinderkring en De Verhalenboom:

Voor alle kinderen van 4-12 jaar, klik hier

DKDD – De Kerk Draait Door:

Voor jeugd uit groep 1, 2 en 3 van de middelbare school, klik hier