Search
Search Menu

Kerk-online

Liturgisch-centrum OK-1a

Kerkomroep

Sinds 17 december 2017 zijn de kerkdiensten in de Oude Kerk ook rechtstreeks via internet te beluisteren. Dat betekent dat u vanaf 10 uur “live” kunt meeluisteren met de kerkdienst. Ook bestaat de mogelijkheid om diensten terug te luisteren. Via de website van Kerkomroep zijn eerdere kerkdiensten ongeveer vier weken beschikbaar. U vindt de uitzendingen via www.kerkomroep.nl/.

LET OP: Als u eerder inschakelt dan de uitzending is begonnen, kunt u de uitzending niet aanklikken. Meestal helpt het dan om om 10 uur op de knop F5 te drukken, waardoor de pagina ververst wordt. Dan komt ook de directe uitzending in beeld. Om mee te luisteren klikt u vervolgens op het plaatje links naast  “luisteren”.

Vanaf donderdag is de orde van dienst (Bij-de-Dienst) van de aanstaande zondag beschikbaar. Tevens vindt u daar een aantal ordes van dienst van vorige zondagen.  U vindt Bij de Dienst, door hier te klikken: www.kerkpleinheemstede.nl/bij-de-dienst

Uitgebreide uitleg over Kerktelefoon, bijvoorbeeld hoe u thuis kunt meeluisteren als u géén computer of tablet hebt, hoe dat geregeld kan worden, leest u hier.