Search
Search Menu

Kerkzaal huren

Zaalruimte PKN Heemstede

In het seizoen 2022/2023 hebben wij voor de zalen in de Pauwehof alleen nog mogelijkheden op de donderdagmiddag  en/of avond.

Onze zalen kunnen door verenigingen en door landelijke bedrijven en instellingen worden gebruikt voor het houden van diverse bijeenkomsten. Voor kleine en grote groepen hebben wij geschikte zaalruimte.

Zalen zijn te huur per uur met een minimum van twee uur. De zalen worden verhuurd in de middag of avond. De zalen kunnen naar wens ingericht worden in diverse opstellingen. Ook audiovisuele hulpmiddelen zoals een flip-over of beamer kunnen wij voor u klaarzetten. U bent welkom voor een eenmalige vergadering, maar wij kunnen ook voor een heel seizoen voor u een zaal reserveren.

Zalen

In de Pauwehof beschikken wij over diverse zalen in verschillende grote en prijsklasse. De kerkzaal verhuren wij ook voor concerten en grote bijeenkomsten van max. 290 personen.
Meer informatie over zalen en tarieven, lees verder…
U bent altijd van harte welkom om vooraf een zaal te bekijken. Maakt u dan wel eerst even een afspraak!

interieur Oude Kerk

Consumpties

In de Pauwehof  hebben wij de beschikking over een ruime ontmoetingsruimte met een gezellige bar, die toegang geeft tot de diverse zalen. Een kopje koffie of thee kost bij ons € 2,00. Ook kunnen wij zorgen voor gebak, frisdrank en een glaasje wijn.

Pauwehof-interieur

Informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
U kunt hiervoor contact opnemen met het Kerkelijk Bureau – Jasperina de Vries, tel. (023) 528 53 36 of e-mail: verhuur@pknheemstede.nl