Search
Search Menu

Gebouwen/verhuur

Zaalruimte PKN Heemstede

Onze zalen kunnen door verenigingen en door bedrijven en instellingen worden gebruikt voor het houden van diverse bijeenkomsten. Voor kleine en grote groepen hebben wij geschikte zaalruimte.

Zalen zijn te huur per uur met een minimum van twee uur. De zalen worden verhuurd in de middag of avond. De zalen kunnen naar wens ingericht worden in diverse opstellingen. Ook audiovisuele hulpmiddelen zoals een flip-over of beamer kunnen wij voor u klaarzetten. U bent welkom voor een eenmalige vergadering, maar wij kunnen ook voor een heel seizoen voor u een zaal reserveren.

Zalen

In de Pauwehof beschikken wij over diverse zalen in verschillende grootte en prijsklasse. De kerkzaal verhuren wij ook voor concerten en grote bijeenkomsten van max. 280 personen.
Meer informatie over onze tarieven  (klik hier)
U bent altijd van harte welkom om vooraf een zaal te bekijken. Maakt u dan wel eerst even een afspraak!

Onze beheerders zijn: Martijn Renes ( 06 23 49 00 41) en Herman Geluk ( 06 12 88 93 11)

interieur Oude Kerk

Consumpties

In de Pauwehof  hebben wij de beschikking over een ruime ontmoetingsruimte met een gezellige bar, die toegang geeft tot de diverse zalen.

Pauwehof-interieur

Informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
U kunt hiervoor contact opnemen met het Kerkelijk Bureau – Jasperina de Vries, tel. (023) 528 53 36 of e-mail: verhuur@pknheemstede.nl