Search
Search Menu

Vier de zomer!

Kom oogsten en lunchen in het weekend van 16 en 17 juli!

U wordt allen uitgenodigd voor een zomerlunch op zondag 17 juli in de Pauwehof na de koffie. Het wordt een bijzondere lunch georganiseerd door de werkgroep Groene Kerk in samenwerking met de stadsboerderij Wickevoort https://dewickevoorterstadsboeren.nl/

De heerlijke dingen die u te eten krijgt zijn de vorige dag vers geoogst en klaargemaakt op Wickevoort. Sterker nog, wie dat leuk vindt kan daarbij komen helpen. Graag zelfs! Met elkaar een maaltijd klaarmaken met ingrediënten die u net zelf van het land hebt geoogst, dat is een bijzondere ervaring. Dus doe mee op zaterdagochtend 16 juli, 10.00 uur. Ook voor kinderen is er genoeg te doen.

Wickevoort is bereikbaar met de fiets of met de auto. De fietsers verzamelen zich om 9.30 bij de Oude Kerk. Het is 10 minuten fietsen. Wie met de auto wil komen krijgt een duidelijke routebeschrijving. Voor wie het oogsten op zaterdag te bewerkelijk is: u kunt natuurlijk ook alleen komen lunchen op zondag.

Graag opgeven voor 12 juli
Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen vragen wij u om u op te geven voor een of beide activiteiten bij De Werkgroep Groene Kerk. Schrijf uw naam en mailadres of telefoonnummer op de flapover of mail aan Maaike Galle mmagalle@ziggo.nl of bel haar: 0621638834.

Veel dank!
Maaike Galle, namens Werkgroep Groene Kerk