Search
Search Menu

Kerkdiensten

Liturgisch-centrum OK-1aDe kerkdienst is een belangrijk onderdeel van onze gemeente. Het is het moment waarop wij ons geloof vieren. We komen bij elkaar en ontmoeten elkaar, we zingen en we bidden. Er wordt uit de bijbel gelezen en een dominee legt uit wat die oude woorden hier en nu te zeggen hebben.

Zo proberen wij samen steeds opnieuw te ontdekken wat het betekent om christen te zijn in onze eigen tijd en onze eigen omgeving. Op de eerste zondag van de maand zijn er speciale diensten voor de jeugd, lees meer…

Aanvragen voor vervoer naar de kerk: mw. W. van Lavieren, T: 023 528 62 65.
 
De vermeldingen van de komende kerkdiensten staan in Wegwijzer en in het Activiteitenoverzicht, lees verder
Wilt U via internet onze kerkdienst beluisteren, zie menu Kerk-online, klik hier

Vanaf donderdag is de orde van dienst (Bij-de-Dienst) van de aanstaande zondag beschikbaar. Tevens vindt u daar een aantal ordes van dienst van vorige zondagen, klik hier

U kunt de diensten ook thuis op twee manieren meemaken of terugluisteren, via Kerkomroep (alleen geluid) of via YouTube (met beeld en geluid).

Een korte handleiding voor het gebruik van Kerkomroep, klik hier. De uitzendingen via YouTube vindt u op onze YouTube-pagina: klik hier.

Door de grote drukte op de website van Kerkomroep is het helaas soms lastig om de uitzending mee te maken. De uitzendingen zijn ook (direct) na afloop te beluisteren via de site. Misschien kunt u het later nog eens proberen.