Search
Search Menu

De druk van geluk

Veel mensen ervaren vandaag twee dingen tegelijkertijd: geluk én druk. Ook (juist?) in onze regio. Iedereen weet wat ‘survival of the fittest’ is. Vandaag lijkt het ‘survival of the happiest’ te zijn. Wie niet mee kan, ligt er uit.
Ondertussen weten we dat geluk meer te maken heeft met krijgen dan met maken, meer met wijsheid dan met talent, meer met ‘wij’ dan met ‘ik’.
Is er een ander geluksideaal nodig? Waar begin je? Hoe kom je verder? En waar eindigt dat?


(foto: Tim Vreugdenhil/ FB.com)

Op 23 juni verwelkomen wij, samen met boekhandel Blokker, Tim Vreugdenhil in de Oude Kerk. Hij verbindt dagelijkse thema’s met diepere lagen en zingeving. Dat doet hij vanuit oude, Bijbelse bronnen.  Tim is dominee, ondernemer en stand-up theoloog. Daarover zegt hij:Theologie is de eeuwenoude kunst van het spreken over God. Stand-up wil zeggen dat ik mezelf op het spel zet, net als stand-up comedians en -filosofen.’ \

Je bent van harte welkom in de Oude Kerk. Het programme begint om 15.30 uur; vanaf 15 uur gaan de deuren open. Als je kinderen hebt, kunnen ze gewoon mee. Wij zorgen voor wat afleiding!
om 15.30 begint Tim met zijn verhaal. Daarna is er ruimte voor gesprek met ‘de zaal’ (met jou dus!) en rond 16.30/ 16.45 uur sluiten we af met een glas.

Gun het jezelf. Kom langs!

kijk ook op: https://www.libris.nl/blokker/agenda/juni-2019/voordracht-van-tim-vreugdenhil/