Search
Search Menu

Zalen en tarieven

Zalen Oude Kerk en de Pauwehof

De kerkzaal van de Oude Kerk is medio 2015 grondig verbouwd en voldoet nu aan de gewenste multifunctionele eisen. De consistoriekamer van de Oude Kerk is eveneens opgeknapt. Bovendien is er een mooie glazen verbindingsgang gerealiseerd tussen Oude Kerk en de Pauwehof.

Pauwehof-interieur

Nieuwe entree: De entree van de Oude Kerk bevindt zich nu aan de achterzijde, halverwege de nieuwe glazen corridor. Linksaf komt u in de Pauwehof met garderobe en toiletten; rechtsaf komt u de Oude Kerk binnen via de nieuwe ingang.

interieur Oude Kerk
Kerkzaal: De zaal heeft max 280 zitplaatsen en kan worden gehuurd met een minimum van 2 uur. Er zijn speciale tarieven voor rouw- en trouwdiensten.

Grote zaal: De grootste zaal is geschikt voor groepen tot max. 60 personen. De zaal is zeer geschikt voor het houden van grote vergaderingen, presentaties, cursussen, trainingen en dergelijke. In de zaal is een goede geluidsinstallatie aanwezig. De zaal wordt naar wens ingericht in theater of carré opstelling. Audiovisuele middelen, zoals een overheadprojector, beamer en scherm kunnen voor u geïnstalleerd worden. De zaal is te huur met een minimum van twee uur.

Kerkeraadskamer: Deze zaal is ongeveer 30 m² groot. Deze zaal is zeer geschikt voor het houden van vergaderingen, cursussen en bijeenkomsten van 15 – 20 personen. Audiovisuele middelen, zoals een overheadprojector, beamer en scherm kunnen voor u geïnstalleerd worden. Tevens kunt u hier gebruik maken van flip-over en white board. Deze zaal is te huur met een minimum van twee uur.

Kleine zaal: De kleinste zaal is ongeveer 25 m² groot. De zaal is zeer geschikt voor kleine vergaderingen en cursussen met kleine groepen.  In deze zaal kan gebruik gemaakt worden van een flip-over of white board. Deze zaal is te huur met een minimum van twee uur.

 Informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de huidige tarieven. U kunt hiervoor contact opnemen met het Kerkelijk Bureau – Jasperina de Vries, tel. (023) 528 53 36 of e-mail: verhuur@pknheemstede.nl